Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
SBsSouthernKitten

Mesh isn't loading

You are about to reply to a thread that has been inactive for 2289 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Go to bed and wait for tomorrow.  That's one of many things that are acting very wierd in SL today.  It's not you.  It's a bad connection issue on SL's end. They've been wrestling with it since this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same Issue but it happens at least once a day. It always begins with objects showing a land impact of 0, and then i crash. when I try to log in, the loading screen says "attempting to connect to region" and does so until the 3rd attempt. the only way i can fix it, is by logging into a different region that was not the one i had crashed on. However, if i return to the region i had crashed on, mesh goes poof slowly. first my tail goes and then my hands. I have no idea what to do, and its getting very annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 2289 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...