Jump to content
Sign in to follow this  
Jay Taggart

Cant log in

Recommended Posts

Today I cant log in to second life using the official viewer. When I first load it before logging in, none of the usual links show up on the main screen(destinations to visit etc). When I click to log in it quickly tells me my system clock may be wrong or to check my firewalls. My system clock is set to the right time and timezone and my router timezone is the same. I dont know why my firewall might have blocked it, nor do I really know how to check. I use mcafee btw.

I would say it is due to the latest viewer release but I was able to log on last night after it updated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So far I have tried these steps:

-Changed my login location
-Cleared my cache
-Reinstalled the latest official viewer
-Uninstalled SL and Reinstalled the latest viewer
-Restarted my pc
-Rebooted my router(twice)
-Checked my firewall. SL and SLVoice both enabled
-Capslock is not on(saw this in the support knowledgebase)
-Tried to submit a ticket but there was no appropriate category pertaining to my issue
-Tried a different viewer (CTRL-ALT Studio Viewer)

Still not working. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you on a Windows computer?

If so, take a look at what updates went on recently - and if appropriate, do a system restore to the point where you could log in last time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the help. The last Windows updates are from mid-March. Nothing from last night or the last few days. Hmmm.


I cant figure this out. Maybe I should try the beta viewer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It could very well be McAfee being ultra-cautious, but if you've been able to access Second Life ok previously, its hard to know why McAfee would suddenly do this.

Right clickon your McAfee icon to open it up and select the Firewall option, then go closer in to see if anything has switched off.

mcafee.jpg

If this isn't the problem, then report back, and hopefully someone else will add suggestions to this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it sorted out. This machine has an internet filter and the service was doing some updates to their infrastucture today. Its all good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...