Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
cyber Placebo

Youtube videos on media prim say missing plug-in on Sl viewer and FS.

Question

  • 0

Duplicate of...

http://community.secondlife.com/t5/Technical/Youtube-missing-plug-in-appear-on-media-prims-not-on-extchrome/qaq-p/2592580

Cyber, if our original advice didn't help, edit your question (via "Options" over there on the right") to tell us what you tried and how it didn't work. Posting the same question again pushes other questions off the front page and makes it difficult to see what's already been recommended.

ETA: No worries, Cyber. The forum software is crap, I'm surprised anyone comes here for help. It's gotta be a bit like banging your head against a wall.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Duplicate of...

http://community.secondlife.com/t5/Technical/Youtube-missing-plug-in-appear-on-media-prims-not-on-extchrome/qaq-p/2592580

Cyber, if our original advice didn't help, edit your question (via "Options" over there on the right") to tell us what you tried and how it didn't work. Posting the same question again pushes other questions off the front page and makes it difficult to see what's already been recommended.

ETA: No worries, Cyber. The forum software is crap, I'm surprised anyone comes here for help. It's gotta be a bit like banging your head against a wall.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...