Jump to content
Sign in to follow this  
Chloe Cavalieri

Mesh Hair Texture Won't Fully Load

Recommended Posts

Hello! I'm having trouble with my rigged hair mesh texture rezzing completely in world. When I drag the mesh to the ground and apply the hair textures it looks completely fine. But when I attach the hair to my head it won't show all of the hair texture unless I zoom out or relog :( Here are some pictures for refrences:

http://tinypic.com/r/2pyvl06/8 <---- this is what it looks like for a long time unless I zoom out, relog, or after a long time of letting it rezz

http://tinypic.com/r/30cyiyr/8 <----- this is what it's suppose to look like and what it looks like when I rezz it to the ground.

My hair textures are 512x512 and I uploaded all of my new textures in bulk. I don't know how to fix it so any helpful solutions would be awesome. I also use blender to create my mesh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

If that's not just a viewer glitch ( try maybe with different ones)

This could be still due to the alpha textures, you may try to tweak it out playing with mask functions when you edit it in SL.

or make the texture whee is the full alpha  sort of  opaque using a gradient rather than alpha channel to obtain the same effects more and less.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...