Jump to content
  • 0

When I build an object, it's invisible and appears only after I move/stretch/rotate it.


Guest
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3707 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

The problem occured a few days ago.

When in building mode - I try to create an object and it's invisible - and even seems to not exist at all!

Only I can see are axis. The object will show (and turn modifiable) only when I move/stretch/rotate it - then it stays 'normal'.

But when I don't move/stretch/rotate the just-created object, it will never show again. Like if it's never been created.

I also can't copy an object by holding SHIFT and dragging it.  The same happens with all the objects I try to rezz from my inventory. I tried it at a few sandboxes - so it's not about the sim.

Lately I updated my graphic card driver (it's NVIDIA GeForce GT 520M, 512MB) - may the problem be related to that?

 

EDIT: I've just logged in with Imprudence viewer and I've found all my created objects which didn't exist for me in original SL Viewer. I also can build normally in Imprudence. Then - what's wrong with original viewer?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3707 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...