Jump to content
Sign in to follow this  
Nansiilieva

Can't Load Help!

Recommended Posts


Nansiilieva wrote:

Is that a game or what? Cuz i dont understand what your talking about...

Ok, let me explain that a little:

Second Life is an online virtual world (I refuse to call it a game). I don't know if you are familiar with games that are played by hundreds of people online but it basically works the same way. Everything that exists in Second Life is stored on an external sever, not on your PC. Your PC conects to this server over the internet by a software called "viewer". This is the program you have difficulties to get to run.

Now there is not only a viewer made by Linden Lab, but also quite a couple of other viewers made by other people. Many of them are approved and will maybe work better for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nansiilieva wrote:

Well I tried a lot of thing's like:

Putting the window on TV

Stopping Anti-virus program

Turning off every program

Reinstall the game

Restarting computer,Turning it on and off too

I don't know what to do D:

Oh my...... Clearly there is something else at play here. OK try a text-Only SL Viewer to see if you can even login.

http://radegast.googlecode.com/files/Radegast-2.12-installer.exe

I use this from my PCs at work to keep in touch. If your account can;t login using this them something is very wrong with your account.

Question: You have been in SL before yes? There is an agreement you need to accept before you can enter SL. Do you remember accepting that agreement?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I finelly found it out!

When i press to open the game, the game open's

But the problem is that :
The game work's fine and everyting, but only the screen it look's like it's stuck...

When i press to type in my username and password, when i begin writeing , it write's them without me see , i only see it only white.

But then , when i press something for it to load a bit , it show's up and then i pressed start botton , it loaded the game , but the screen is still freeze , when i pressed something else again , the screen showed up that it load's and when it was done ........ the screen was black when i pressed something else again.... What's wrong with the view? D: the game work's fine!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Nansiilieva wrote:

I finelly found it out!

When i press to open the game, the game open's

But the problem is that :

The game work's fine and everyting, but only the screen it look's like it's stuck...

When i press to type in my username and password, when i begin writeing , it write's them without me see , i only see it only white.

But then , when i press something for it to load a bit , it show's up and then i pressed start botton , it loaded the game , but the screen is still freeze , when i pressed something else again , the screen showed up that it load's and when it was done ........ the screen was black when i pressed something else again.... What's wrong with the view? D: the game work's fine!

Good for you! I'm totally unsure why your PC is doing this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please don't give up on me D:
And it's not good , i dont know what to do , when you find out , please , tell me what to do!

I need my seccond Life CHANCE! *Crying irl*

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just read all the way through this thread (which by the way contained advice from people with a lot more patience than I) and was brought up short by this phrase, just at the end of my reading: "*Crying irl*".

That clanged, considering the person writing is supposedly trying to actually experience Second Life for the first time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you know someone that knows anything at all about using a computer, call them up and invite them over to beat you with a rubber hose for approximately fifteen minutes.  It won't help you get into Second Life, but at least it'll feel better when they stop.

...Dres

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know if this was ever resolved, but I remembered reading something similar earlier on.  Took a bit of digging, but I finally found this thread:    HMDI Kills SL Viewer  (from Feb of this year)  in which Kwakkelde Kwak  offered the solution of

"Go to control panel > apperance and personalization > personalize and select one of the "Basic and High Contrast" themes. I didn't even have to shut down the frozen viewer. It insantly loaded correctly."

Maybe this will help.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...