Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
dragonkim

login fail still

Question

17 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Have you ever been able to log in before, or is this your first time trying? When you say that your connection is "good", what do you mean, exactly? How are your ping times to each of the Linden Lab server farms?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yes i been able to log in before i been on sl for some time now but last week was the first time i have ever been having trouble login in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Then it's not the viewer. Your connection is wonky. The servers are timing out, waiting for you to respond to login pings. If you have a high ping time, that will do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That's a very good question. If you are very far away from San Francisco, you may not be able to do much at all. SL residents in Australia and SE Asia often have a terrible time. So do some in Europe who have problems with local ISPs. Aside from being sure that you are not using wireless and that your router and modem have been rebooted recently, there's not much you can do if that's the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ok so after redoing a speed test on speedtest.net my results are as followed ( ping 45 ms ) ( download speed 14.60 Mbps ) so what can i do to resovle this plus i am only a couple of states away from cali Texas is my home

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Wow. Those numbers look fine. And in TX you are right on top of one of LL's data centers. Your ping time is better than mine. I can't imagine what the problem is now. Let's hope Maddy or KarenMichelle or Freya have some smart ideas.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Question: Has anything changed with your ISP in the past 2 weeks? Did they roll out any new service or programming? The error message "Waiting for Server Response" clearly points to a loss of http and / or UDP packets from the Linden Lab servers. Those losses tend to happen only in a few specific ways.


1) A router somewhere on the way to you is seeing the traffic from LL as problematic and has decided to filter it. -

[ anything new in your home network? Was the router changed out? Did your provider up or down your service? Did someone turn on PSI - packet state inspection? Did you all VOIP service? ] I've heard rumors of  smaller ISP engineers causing their filters to block LL traffic thinking the way it bursts looks too much like an DoS attack.

2) Local network packet loss [Your speed test would have shown this]

[ Your NIC interface is slowly giving up the ghost ]

3) Software somewhere on the way to you is seeing the traffic from LL as problematic and has decided to filter it.

[ Over vigilant Antivirus / Anti-malware / Anti-anything software has decided to look at each and every TCP/IP packet coming into your PC ]

4) The NSA wire tap is adding noise to your ISP's TCP/IP traffic [ Joke ]

I've also seen in Router Logs that stated that traffic from LL was blocked to non-specific address spamming. [The router PSI firmware was incorrect and the router was in a failure mode] - You have to dig to get to this determination as they only identify the origin IP addresses of the traffic being blocked.

5) If you are on a Residential Cable ISP are you at the end of the apartment block? Speedtest is only a simple diagnostic tool. You need low loss reliable packet delivery. During the next login in attempt quickly do a HELP / About Second Life and copy to clipboard. Paste the results here for us please.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You have a firewall someplace, somewhere that is blocking/preventing access to *.agni.lindenlab.com domains - This will prevent you from logging in and TPing. The actual http address is not directly referencable. The Viewer software communicates with these domains to get the individual region information to display in your viewer window. It they are not accessible you don't have access to SL.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

well i give up im taking down my account i have checked my firewall and add SL to be allowed but i still am not getting in, now i need a way to message every one of my friends to let them know im leaving

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...