Jump to content
Sign in to follow this  
asxch

All Lindens gone!

Recommended Posts

Hi, 

I don't know where to contribute this issue but all my Lindens are gone, back to L$0 :(

I have checked my transaction history and it was empty as well. What could go wrong? :matte-motes-crying:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, 

I don't know where to contribute this issue but all my Lindens are gone, back to L$0 :(

I have checked my transaction history and it was empty as well. What could go wrong? :matte-motes-crying:

Share this post


Link to post
Share on other sites

The transaction history was "empty"? Do you mean it also shows a L$0 balance? If so, you should be able to get the list of transactions that drained the balance, assuming they happened in the past 30 days.

(If it's just that you're not seeing transactions in the history, but it shows a normal L$ balance, that's a different and not so scary problem.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Listen to the cockerel (post above this one). He may be a feather duster tomorrow but today he's a cockerel :)

 

 

I couldn't resist that - sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is the problem, it doesn't show list of my purchases for god sake. I have purchased few items that is greater than zero. My lindens are gone when I logged back in. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This may be a stupid response but I am going to say it anyway...

Are you sure you're changing the day listed there to include not only today but also as far back as it will let you go?

I'm not trying to call you stupid, please don't think that. It's just that many people look at the transactions and don't realize they can change that date to include the last 30 days.

If you have, and show absolutely no record of ANY purchases, or where your lindens have gone, I would file a help ticket with support. They can help you sort it out better than most people here probably can. There may be some sort of bug none of us knows about.

(that's to say, I've never heard of this problem before, so I'm of little help)

Share this post


Link to post
Share on other sites

look in your dashboard where it says how much $L you have..sometimes the viewer will lag out in the lindens area..

i've had mine show zero before..and my dashboard say something else..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try expanding the date of what transactions you have had in the past month or two to see everything.. there should be some reason.. if not then its all a glitch.. OR it could have been group liability funds but even that would show up.. i wish you luck with your findings and ressearch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...