Jump to content
Sign in to follow this  
daisa Admiral

Disappear mesh & Login Problems.

Recommended Posts

Since yesterday,I was not able to login,after I login all my inventory was loading constant even after 30 minutes,all my groups are missing and my friends list blank, most of the times I crash in TP, however if I dont crash all the mesh is missing.

What is wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Login problems are fixed but all mesh objects not showing and when you try to tp away from this region you most likely crash.

I did try difrrent viewers,clear cache etc but I am not the only one who have this problem in this sim/region, all the persons who come my land get this issue.

Second Life 3.6.0 (277516) Jun 18 2013 18:44:50 (Second Life Release)
Release Notes

You are at 260,266.0, 235,381.0, 1,000.1 in Marwood located at sim10219.agni.lindenlab.com (216.82.49.141:13006)
Second Life RC BlueSteel 13.06.21.277682
Error fetching server release notes URL.

CPU: Intel® Core i7 CPU Q 740 @ 1.73GHz (1729.02 MHz)
Memory: 8173 MB
OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601)
Graphics Card Vendor: NVIDIA Corporation
Graphics Card: GeForce GT 425M/PCIe/SSE2

Windows Graphics Driver Version: 9.18.0013.2018
OpenGL Version: 4.2.0

libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1
J2C Decoder Version: KDU v7.0
Audio Driver Version: FMOD Ex 4.44.12
Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded)
Voice Server Version: Vivox

Built with MSVC version 1600
Packets Lost: 0/6,440 (0.0%)

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am having this problem since alllmost a year. it got so bad, that i cant even go anywhere without accepting the fact, that i will crash, when someone comes around with a mesh , that my viewer cant/ won't render. 

 

i am desperate. i've tried everythng. 

 

clearing cache

changing viewer

updated grafics card driver

set up windows system completely new

 

i dont know what to do. 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Noemi Azambuja wrote:

i am having this problem since alllmost a year. it got so bad, that i cant even go anywhere without accepting the fact, that i will crash, when someone comes around with a mesh , that my viewer cant/ won't render. 

 

i am desperate. i've tried everythng. 

 

clearing cache

changing viewer

updated grafics card driver

set up windows system completely new

 

i dont know what to do. 

If you want help then you need to provide more information.

From the Viewer (you don't need to log in) HELP/ABOUT copy and paste all the info there to here.

Also how are you connecting to the Internet.  Wireless or Wired?  It would be helpful if you posted the results from http://www.speedtest.net/ and http://www.pingtest.net/ .   Choose San Francisco or Dallas TX to run your tests.

Please do not tell us "I know I have good Internet."  WE don't know this.

Hopefully with some more information someone here will be able to help you.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it's one specific region, then contact the owners of the region (if it's an estate) or Lindenlabs (if it's mainland) and ask for a restart. Lindenlabs rarely does this, but it's always worth a try. Estate owners are generally more focussed on keeping things running.

Something else to consider:
Lower your drawdistance. I really wish Firestorm hadn't flatout disabled the DD gestures, since the gestures gave the user a lot more control over how to rebuild their drawrate depending on where they teleport to, and it can even improve success on teleports

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.speedtest.net/my-result/2908485150    speedtest 

http://www.pingtest.net/result/85202059.png pingtest 

 

Catznip R8.1 Jul 8 2013 17:34:46 (Catznip Release)
Versionshinweise

Sie befinden sich in 207.196,0, 356.670,0, 3.255,8 in PURPLE ISLAND auf sim10469.agni.lindenlab.com (216.82.51.175:13009)
Second Life Server 13.07.19.278836
Versionshinweise

CPU: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz (3093.01 MHz)
Speicher: 3062 MB
Betriebssystem, Version: Microsoft Windows 7 32-bit Service Pack 1 (Build 7601)
Grafikkarten-Hersteller: NVIDIA Corporation
Grafikkarten: GeForce GT 520/PCIe/SSE2

Windows Grafiktreiber-Version: 9.18.0013.2049
OpenGL Version: 4.2.0

libcurl-Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1
J2C-Decoderversion: OpenJPEG: 1.4.0, Runtime: 1.4.0
Audio-Treiberversion: FMOD version 3.750000
Qt Webkit-Version: 4.7.1 (version number hard-coded)
Voice-Serverversion: Nicht verbunden
Kompiliert mit MSVC version 1600
Paketverlust: 22/2.427 (0,9%)

 

i know my gfraphics card could be better, but there are people with OOOOOLD laptops with graphics chip sets and they dont have trouble. and also the processor, but those things are expenssive :P

i am connected via lan ( wired ) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...