Jump to content
  • 0

lola's tango script error view


You are about to reply to a thread that has been inactive for 2743 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

You seem to have a problem seeing mesh. The little triangles you see are the icons for mesh.

Go the advanced menu > debug settings. Search for MeshMaxConcurrentRequests

The default value is 32. Set it to a higher value (100 for example) until you see your friend's Lola's Tango properly. 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You seem to have a problem seeing mesh. The little triangles you see are the icons for mesh.

Go the advanced menu > debug settings. Search for MeshMaxConcurrentRequests

The default value is 32. Set it to a higher value (100 for example) until you see your friend's Lola's Tango properly. 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
  • 0

Thenks Valerie for your help

I follow your suggestion increasing the value till 500 without changes.

 

To solve the problem I make a clear unistall, deleting all the phoenix folders and then install again the viewer.

 

Thanks

Link to post
Share on other sites
  • 0

hey, im having the same issue.. i just tried that mesh count thing but it didnt help. i can see mesh bc i seemy mesh hair, but the boobs just wont load. it says script error, and when you click the error its just a blank report. so no way to see whats wrong. anyone else have this issue or were able to fix it?? 

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 2743 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...