Jump to content

Deploys for the week of 2013-04-22


Maestro Linden
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3011 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts


Ophellia Rodenberger wrote:

It seems that BlueSteel and LeTigre got downgraded to 13.04.05.273550 on Wednesday. I can't find that mentioned anywhere. Is that intentional?

Now this makes me really curious if it happend because all my previous problems have pretty much dissapeared by magic

Internal ddos? 

Link to comment
Share on other sites

I think you guys may have missed a bug in the sim code that rolled out onto the main channel. Sim crossings have been getting worse and worse since then. I've been trying walking, as well as with vehicles. I've approached the border as slowly as possible. I have tried Fiorestorm, Kokua, an ancient Linden Lab viewer, and two different versions of Cool VL Viewer.

None of them are loading all prims, not of them are loading textures at a speed better than sluggish. And, on two occasions, the vehicle I had been using was returned from a parcel three regions away from the boundary I had been crossing when things went wrong.

I've also found a stretch of Linden Road with scripts switched off, which messes up vehicles in a whole set of new ways. What;s the point of having the road through Waterhead?

And even when nothing else is going wrong, vehicle sit poses are being displaced at the first sim crossing.

I didn't see any sign of this during the time the code was in the RCs. Is there a server falling over with the load from the whole Grid?

I doubt any of this can be blamed on SSA, because using a non-SSA viewer didn't change anything, but if this is, in some way, a consequence of that project, it wasn't worth doing.

Link to comment
Share on other sites


Alicia Sautereau wrote:


Ophellia Rodenberger wrote:

It seems that BlueSteel and LeTigre got downgraded to 13.04.05.273550 on Wednesday. I can't find that mentioned anywhere. Is that intentional?

Now this makes me really curious if it happend because all my previous problems have pretty much dissapeared by magic

Internal ddos? 

I pinged Maestro on this after noticing the BlueSteel and LeTigre release numbers while flying over Blake Sea / Nautilus. He replied:

"Ah yes. There was an error during the roll, so a slightly older version (which doesn't include the changes from this week's main channel update) was deployed."

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3011 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...