Jump to content

Beta grid - cannot connect to a simulator


Fizz Savira
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3111 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Just tried to use this avatar to login to the beta grid for the first time in awhile - I usually use my alt because this avatars inventory has been totally messed up.

Instead of the usual working login, but having a messed up inventory, instead I got a new message:


"Cannot connect to a simulator".

This error occurs with the Linden viewer and with Firestorm.

Any ideas? Last time I tried to file a support case I recieved the useless reply of "that's the beta grid, we don't support it".

 

--||-
Link to comment
Share on other sites

Log into another region.
It looks like additi is very short of regions and like they are shifted in and out rapidly
Last time I was in this situation I managed to log in on Luna
My bet is that you can use at least one of the regions on the first mainland

:smileysurprised::):smileyvery-happy:

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3111 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...