Jump to content

At the risk of sounding stupid.....


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3178 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Ok I created (built) a few items... 4 of them made it to the market place... the 5th will not go...

What it looks like in Inventory

Above it what the th Item looks like in my Inventory and of course I cannot submit it when it is like this.

The next pic is how the settings are in the edit too......and this is how all my items I previously submitted...are set and did not have an issue becaue they did not look like the above pic.....

So Help how do I fix......sigh...

 

Edit tool settings

Link to comment
Share on other sites

The only thing that was differnt about this  one than the 4 before it was textures and all are full perm....

I think sl broke.. had issues yesterday.. with staying logged in and logging in.. around that time I was tryin to submit.. I have tired to unlink and relink.. will not work..


going to try from scratch again

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3178 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...