Jump to content

Little problem with my shoutcast board anyone can help? :D


Kristofkeuh
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3645 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

I put a radio stations from the shoutcast.com site in the shoutcast board and it was working great the past 2 days but now when I put my radiostation on it is stuck on a song and after 10 sec it cuts out and I crash and the song keeps being stuck

I have this link   SC|SkyFM|Hip-Hop|http://80.94.69.106:6694/ 

im 100 procent sure the link is correct  but I have no idea how to fix it

 

Anybody knows?

Thanks :matte-motes-bashful-cute-2:

Link to comment
Share on other sites

Most likely, your NIC is overloading from the bandwidth throughput. This is a common issue with SL; as more data passes from the Internet to the Second Life application, your computer's ability to process it deminishes. Eventually, buffers will overflow.

What's your connection speed? How are you connected to the Internet? What is connecting you to your router? What model is your router? What chipset are you using as a LAN controller? Does it happen to other users listening to your stream?

Link to comment
Share on other sites

Curious.

I would just look for and use a different stream.

It is the fastest method if you're unable to troubleshoot a connection issue, and unable to diagnose whether the stream is faulty or poorly encapsulated.

Try testing it in another media player, outside of SL? And see if you get disconnected from the Web

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3645 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...