Jump to content
Sign in to follow this  
Solbarondi

Second life viewer keep dropping me out

Recommended Posts

This started like two weeks ago, now I almost always get this "Darn, you are logged out" blah blah message after the viewer try to load for 1-2 minutes maybe even longer.

 

I tried Firestorm viewer, it works fine.  Not sure what's up with the SL viewer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is odd as Firestorm and the official viewer basically both use the same code. Maybe you should try a clean reinstall of LL's viewer see if it fixes it. Otherwise, if you are happy with Firestorm, just stick to it! :smileyhappy:

http://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/How-to-uninstall-and-reinstall-Second-Life/ta-p/1375231

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same problem reported by Solbarondi

 

I haven't been able to use SL Viewer for a few weeks now - only Firestorm is working.

Running Windows 7 on a 64 bit machine. I've tried a reinstall.. didn't fix the problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now we are getting a pattern here, I am running it on a Windows 7 64-bit machine as well.  It seems one of the recent SL viewer update might have broke it for us Windows 7 64-bit machine users.

 

My computer is a bit old, though still runs SL viewer fine up till a few weeks ago.

 

I have tried reinstall, clean up SL local cache.  Cleaning up SL local cache seems to be good for one login, subsequent login I got the same issue.  I can't possibly clean up local cache every time :D.

 

Also not a premium user here, I do spend my fair share on buying all kind of stuff, just not interested in maintaining a property.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skyseed, I fixed the problem.  What I did was moving the folder "C:Users\your-user-name\AppData\Roaming\SecondLife" aside, so far the problem seems to go away.

 

The Roaming directory has your chat logs, that's why I moved it aside, not deleting it.  The related solutions i googled before all suggested to remove AppData\Local\SecondLife.  Tried that before this, didn't help.

 

If you are able to solve your issue this way or any other way, please comment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...