Jump to content
  • 0

I can't log into my account - it takes ages to load, and then SL crashes


PeterTR1979
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4057 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

I get this problem with my mac, where SL is loading when I try to log in, and its loading for like 3-5 minutes, and when Im finally in I get this error that tells me, that SL has crashed and I can only view the chat.

I have a feeling that my mac stores some files causing the problem, but I cant seem to find the files. I did at one point manage to delete some hiddenn files, which solved the problem, but I cant remember where I did it, and now the problem is back.

I probably need to delete SL completely from my computer, but I dont know how.

What to do?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

The first thing to do (other than checking your Internet connection - if you are on wireless, use a regular ethernet cable instead) would be to give us some information about your Mac. Which series? Which OS? Which viewer are you trying to use? Please use "Options" > "Edit at the top right corner of your question to add text, or press "Permalink" under a reply to post comments. Thanks. 

ETA: if you believe you have borked files stored on your Mac, see this about clearing your cache outside SL (it's from the Firestorm/phoenix team but works for all viewers. Just replace "firestorm" by "secondlife" where needed if you are using the official viewer.):

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_cache_clear

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4057 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...