Jump to content

Strange issue with mesh, in preview window of the weighted mesh looks fine...then when worn...


Raphael Maesar
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3248 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

copy.jpgAllright, this is different , looked around the forum didn't see anything like this so I am going to post this out and see if I can get some help!

So you know when you upload a weighted mesh you get the preview window where it shows you your mesh with a relax stand? well it shows propperly there. no issues what so ever. so I upload, pay the fee. and when I get it in my inventory, mind I have taken all my stuff off like ao's and such. I wear the avatar shape I created and it like sags like a old bag into the old skeleton shape, even tho its ment to be taller. its like its refusing to go to the hight that I made it in maya. mind the preview displays it propperly. so I am confused by this. I'll take some snapshots later when I am able to get them of this issue.  its like...its ignoring its joint binding, and going back to the default size and postion...

anyone have any ideas?

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3248 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...