Jump to content
Sign in to follow this  
xRomanticThug

Lines on snapshots

Recommended Posts

First, yes, I did read all the topics and nothing seems to be working.

http://tinypic.com/r/2isegsl/6

I tried several viewers such as Phoenix, Imprudence, SL's viewer and Exodus.

I unchecked 'High-res Snapshot', I did the pics with the resolution as a multiple of my screen resolution,I changed the windlight,  I disabled antianalising and I know that with lower resolution and without shadows it looks better, but I don't want that. And other things.

It had this lines also in the past, but for about a week it's just horrible.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posting the photos here would be a better option than providing links. Use the tree icon on the bar above to upload photos.

I suspect it is this issue and there are other threads on this problem which you can find find using Search or Google:

http://community.secondlife.com/t5/Art-Music-and-Photography/Photography-question-Lines-when-using-shadows/td-p/1401427

Watch the video referenced in this thread.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...