Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Blaine Scorpio

Time Clock Error

Question

  • 0

Val answered your post within 5 minutes and myself some minutes later. Take a chill pill, calm down and stop acting like a prima donna. We're residents like you, not some fast action Linden Lab support team pandering to your immediate needs.

All you had to do was check the grid status page which you clearly didn't then sit back and wait but you chose to tinker with your computer and have messed it up somehow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Val answered your post within 5 minutes and myself some minutes later. Take a chill pill, calm down and stop acting like a prima donna. We're residents like you, not some fast action Linden Lab support team pandering to your immediate needs.

All you had to do was check the grid status page which you clearly didn't then sit back and wait but you chose to tinker with your computer and have messed it up somehow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When checking the Time, make sure you have the proper Zone selected.

It is possible to be North or South of the equator, but still in the same time. That was an issue for me a long time ago, when I looked, it said I was in South America; I am not.

Another funky this SL does, is change the time on my PC. idk why it happens, log out, and my clock changes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yea im getting the exact same message and i didnt touch anything with my computer and the problems all started for me right around daylight savings time.

 

so i highly doubt its something you did.  its now almost 12 hours after daylight saveings time and the "Server Status" issue the first person talked about is now long fixed and im still getting the exact same error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

As helpful and charming as Nyll is *sarcasm* I have to follow the later opinion that it is not anything you have done as I too am having the same issue, and have not 'tinkered' with my computer and 'messed it all up somehow'. I have submitted a ticket and if I get a helpful response I will be sure to let you know!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...