Jump to content
Sign in to follow this  
Nargus Asturias

104 Error from llHttpRequest() since yesterday

Recommended Posts

Hi,

All network scripts in my sim that is pointing to my server seem to have suddenly constantly returned errors since yesterday. I've tried recompiling one, but the error seem to remains. My server is up and running as always and unchanged, and one of the scripts have always been working since last year. But now both of them are giving me this error:

 

ERROR (502): The requested URL could not be retrieved

The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://www.narguslab.com/sample/url? Read Error The system returned: (104) Connection reset by peer

An error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.

 

Notice the double error messages there. I got 502 from http_response(), but the error message contained a 104!

I have no idea how does this come about??? Google search seem to suggest it mean "File Format or Program Error", but I get no error log on my server. The scripts were automate sale recorder type. And I use llHttpRequest() with a script using POST command, and another using PUT. Both get same response. Custom code used to test seem to run fine, but I never get to left them around to keep sending messages on interval. And since the server was just updated and this error come up, I am suspecting somethings to do with SL server?

Any Linden nearby to help?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Nargus Asturias wrote:

Hi,

All network scripts in my sim that is pointing to my server seem to have suddenly constantly returned errors since yesterday. I've tried recompiling one, but the error seem to remains. My server is up and running as always and unchanged, and one of the scripts have always been working since last year. But now both of them are giving me this error:

 
ERROR (502): The requested URL could not be retrieved

The following error was encountered while trying to retrieve the URL:
/sample/url?
Read Error
The system returned:
(104) Connection reset by peer

 

An error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.

 

Notice the double error messages there. I got 502 from http_response(), but the error message contained a 104!

I have no idea how does this come about??? Google search seem to suggest it mean "File Format or Program Error", but I get no error log on my server. The scripts were automate sale recorder type. And I use llHttpRequest() with a script using POST command, and another using PUT. Both get same response. Custom code used to test seem to run fine, but I never get to left them around to keep sending messages on interval. And since the server was just updated and this error come up, I am suspecting somethings to do with SL server?

Any Linden nearby to help?

Have you looked at: https://jira.secondlife.com/browse/SVC-6546

Also, if you're on LeTigre, you're not alone.A similar-sound problem has been reported on an external forum. It was raised at the Beta server group meeting yesterday, but no definitive feedback given.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is my server info:

sim10205.agni.lindenlab.com (216.82.49.71:13001)
Second Life RC Magnum 12.10.19.266079

I'm not sure if it's the same with that JIRA though, since mine is llHttpRequest() to external server.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Nargus Asturias wrote:

This is my server info:

sim10205.agni.lindenlab.com (216.82.49.71:13001)

Second Life RC Magnum 12.10.19.266079

I'm not sure if it's the same with that JIRA though, since mine is llHttpRequest() to external server.

OK. that would eliminate the cURL library update issue associated with llHTTPRequest, as that only impacts LeTigre.

You might want to try and get to the Simulator User Group meeting today, if possible, and pitch a question directly on the matter.

The meeting is held between 16:00-17:00 SLT on Fridays, and 12:00-13:00 Tuesday. The SLurl is: http://maps.secondlife.com/secondlife/Denby/225/25/25

 

ETA clarification on days of week.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...