Jump to content

Haven't been able to log in to SL all day


draconea Svoboda
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3295 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Wow, this is really weird.  Haven't been able to log into SL all dang day.  Tried around 9 hours ago and keep getting a message that it's either my connection or the SL server.  Since I can surf the web, watch movies, and play other mmorpg's I think it's definately on the SL server end. 

I even deleted Firestorm and re-downloaded/installed it.

Created a case number w/ support and even that fails when I try to reply to it.


Anyone got any ideas on what I can do?

Link to comment
Share on other sites

Don't necessarily blame SL...  I have been having problems with SL last 3 days.... The cross country Stateside Internet is very poor at the moment.  I am in UK and get good response from New York area (cross the Atlantic).....  but very poor response from Texas area (losing over 90% of connection speed).

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3295 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...