Jump to content
  • 0

Problems with my brand new GTX 560 SC FPS Drop


Mariano Ree
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3346 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

So I'm having a big problem with my new EVGA GTX 560 SC (SuperClocked) card when ever I'm inside of a mesh building or near one. My game starts to freeze up dropping FPS below 10. Making the Game pretty much unplayable. This happens even with my GFX settings on medium. My FPS only seems to drop when ever im in a mesh building or near a mesh building. Other then that it runs perfect even on ultra settings.

 

The thing is my old GFX card a VisionTek ATI Radeon HD 4670 Does not have this problem with mesh Buildings. It runs smooth on Ultra settings.

 I made sure I uninsalled my old card Driver. Then installed the latest Nvidia driver GeForce 301.42 Driver. So I don't know what's going on can anyone help me?

My system specs:

Intel Core2 Quad CPU Q9300 2.50GHz (4 CPUs)2.5GHz

8GB RAM

Windows 7 64bit

750 PSU

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3346 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...