Jump to content
Sign in to follow this  
Pazzo Pestana

llSetPrimitiveParams script errors on light cone

Recommended Posts

I have a cone (cylinder) tapered to form a light beam with a gradient texture.  When I rez it, I get the following script errors:

llSetPrimitiveParams error running rule #2: unknown rule.
llSetPrimitiveParams error running rule #2: missing prim type.

Here is the script:

default
{
    state_entry()
    {
        llSetPrimitiveParams([PRIM_TEXTURE,1,TEXTURE_TRANSPARENT,<1,1,0>,<0,0,0>,0,FALSE]);
                   
    }
    
    link_message(integer sender_num, integer num, string str, key id)
    {
        if(str=="stop")
        {
           llSetPrimitiveParams([PRIM_TEXTURE,1,TEXTURE_TRANSPARENT,<1,1,0>,<0,0,0>,0,FALSE]);
        }
        if(str=="start")
        {
           llSetPrimitiveParams([PRIM_TEXTURE,1,"f6e8ad3b-8fd8-adc3-a839-aee816b4c13c",<1,1,0>,<0,0,0>,0,TRUE]);
        }
    }
}

I'm trying to apply the texture to the outside of the cylinder (face 1, I think).  I can't figure out what "rule #2" is - the integer or the string.  Also, I don't identify the prim type and wonder if that is part of the problem.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...