Jump to content
  • 0

music at some places does not play right and if i stay at the place i get logged off from sl


sunlightblue
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4384 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

One possibility is that you have set Maximum Bandwidth (in Preferences >> Internet & Cache) too high.  For best performance, it should be set to about 75% of your normal download speed (see http://www.speedtest.net/ ).   The reason that's a potential problem is that Maximum Bandwidth tells your viewer how much of your available bandwidth to reserve for basic functions like rendering textures, keeping track of where things are, communicating, and handling environmental variables.  Max Bandwidth doesn't take voice or streaming media into account.  As a result, if you have it set too high, voice and streaming media may stall repeatedly or, if the demand is really high, you may crash because your viewer simply doesn't have enough bandwidth to do everything.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

This sounds like a network / Internet connection problem. Are you on wireless? Low speed connection? SL can be very bandwidth intensive, especially when you are also playing media and/or the SIM is crowded.

Some tips here:

http://wiki.phoenixviewer.com/fs_speedtest

http://community.secondlife.com/t5/English-Knowledge-Base/How-to-improve-Viewer-performance/ta-p/1316923

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 4384 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...