Jump to content

Old things and animations not working after SL huge maintenance?


Poison Aura
 Share

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3503 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

Hi All, a doubt idk if someone has the same trouble but some of my objects are not working -example clear cache objects, none of them- i mean the free trunk/stump you see everywhere, a hammock that was not a freebie and a Pier that i used to love.

I just 3 or 4 old things that are "not working" meaning animations are not showing, in the case of cache cleaning does "nada" just keeps my avatar sat there -.-

Any clues of why or what can be happening, anyone else has this problem?

Im in last version of Phoenix., tried last version of Firestorm and same thing, nothing...

Thank you...

Link to comment
Share on other sites

The huge maintenance isn't over yet: http://status.secondlifegrid.net/  You may be suffering from unresolved issues.  Or your avatar might, this isn't a psychological analysis. :-)

If this is still happening/failing to happen after the maintenance I'd suggest a region restart and failing that resetting the scripts in the affected objects.

Link to comment
Share on other sites

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3503 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...