Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
XsRai

i have same problem with each viewer i download

You are about to reply to a thread that has been inactive for 3027 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Question

  • 0

Welcome to Second Life Anwers, XsRai

That doesn't look like a lot of RAM, especially as you've no doubt already got a lot of data using some of that up.

Other answers will follow. Please keep checking back here for further advice.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Welcome to Second Life Anwers, XsRai

That doesn't look like a lot of RAM, especially as you've no doubt already got a lot of data using some of that up.

Other answers will follow. Please keep checking back here for further advice.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

512 MB of RAM?  That can't be right, that's not even enough to run Windows!  You should have at least 4 GB.

An ATI 9600 with 128 MB is also pretty weak for SL.  You should have a newer card with at least 256 MB, and more would be better.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3027 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...