Jump to content

Help me or i will kill my pc XD


You are about to reply to a thread that has been inactive for 3271 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Recommended Posts

hi.. i'm very fed up to try to use merchant outbox without success. I have tried to logged out and loggin to sl marketplace ( using the iw browser) but nothing.

Merchant outbox don't say " oh i'm loading..wait a moment"... no. When i open it, it say to put folders in it, not to wait, and when i click on " send to marketplace" it doesn't work. It doesn't say that there is( maybe) a problem, it looks at you and nothing.
The circle appears for two seconds and after that disappeared. No messages, NOTHING... -.-

Please help me, it seems it wont recognize my store or something like that ç_ç 

Link to post
Share on other sites

My wife had the very same problem just minutes ago

After some attempts, only 4 items were found in marketplace inventory, instead of 30+ she was trying to send

Looks like problem happens when you try to send multiple folders all at once, i m not sure if its a new bug, looks like new LOL

Link to post
Share on other sites
You are about to reply to a thread that has been inactive for 3271 days.

Please take a moment to consider if this thread is worth bumping.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...