Reply
Nalates Urriah
Posts: 2,798
Kudos: 307
Registered: ‎03-26-2009
0 Kudos

Weight Paint Problem Blender 2.63a

I've run into a weight painting problem. Then I ran into a problem uploading an image to the forum. All I get is the error: This file does not appear to have any content. So, I uploaded to my blog... it has content. Anyone know what that is about?

Back to WP prob...

I started playing with weight painting. I am experimenting with making skirts that will work better when one sits. In the process I found some vertices that will not move as I weight them.

As I paint, normally the color changes and the vertex moves. Except for those vertices I have arrows pointing at. They change color but do not move. I've tried changing weight, brush strength, appending to another file, normalizing, auto-normalize... and no joy.

Does anyone have a clue what I may have done or what the problem is?

http://blog.nalates.net/?attachment_id=7565

Windows Vista 32x

Blender 2.63a - CUDA on GTX560 v301.42

Member
Min Barzane
Posts: 349
0 Kudos

Re: Weight Paint Problem Blender 2.63a

Reply to Nalates Urriah - view message

 Gaia  Clary mesh waight paint tutorial might cat some light on your problem

http://www.youtube.com/watch?v=97GJ5g0t_8I&feature=relmfu

Ewen broken clock shows correct time 2 times a day
Nalates Urriah
Posts: 2,798
Kudos: 307
Registered: ‎03-26-2009
0 Kudos

Re: Weight Paint Problem Blender 2.63a

Reply to Min Barzane - view message

Thanks, forcing those vertices using Automatic weighting broke them fee.